Praktiske oplysninger

QR Code for MadGlad

Download vores app

Når du kligger på linket eller brug Qr-koden, så får du adgang til vores app.
Herfra kan du bestille mad og lade din inspirere af spændende opskrifter og videoer. Men Hvad der er meget vigtiger er, at det også er her du finder vejledningerne og videopræsentationerne af vores lækre retter.
Husk at gem appen på din telefon Der kommer jævnligt gode tilbud.

Bryllup

Livets fest! – Et bryllup kommer i så mange afskygninger. Nogle vil have det traditionelt, nogle moderne, andre still eog nogle vildt. 
Heldigvis er det jer som sætter rammerne omkrig jeres bryllup, Rudis-Catering vil rigtig gerne støtte om jeres fest med vores erfaring fra 100 vis af brylluper, samt vores nøje tilrettelagte menuer til en perfekt fest. 

Student

Tillykke med din hårde indsats – Selvfølgelig skal det fejres når du eller dit barn har vist flid og vedholdenhed. Vores menuer er sammensat så du kan vælge til den stille komsammen for de nærmeste, eller til dig som bare skal have fest i gaden med grill og farver. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har uddybende spørgsmål. 

Barnedåb

I en tid, hvor der er nok for alle, at se til – et nyt liv man har ansvar for, en lille som bringer glædelige stunder, men som også kræver sit, kan det gode være en god ide, at hive lidt kompetancer ind fra sidelinjen. Vi byder inde med nogle lækre retter til jeres barns dåb – og med vores App – er det super nemt at forberede dig og dine hjælpere på hvad I skal sørge for og hvad vi tager os af. 

Kursus og reception

Skal du planlægge jeres næste møde, kursus eller reception, så leverer vi gerne en lækker menu til jer. Vil I gerne holde jere møde ude, tilbyder vi lokaler til dette og hjælper geren med AV-udstyr m.m. ud fra jeres ønsker. 

Jul og nytår

Hvert år laver vi lækker julemad til tusindevis af gæster – vores menuer går fra traditionel til frisk og moderne. 
En god sild med en iskold snaps falder for det mest i god jord til en hyggelig julefrokost, men er du på udkig efter noget som måske er lidt mere end sild og snaps, så kig her. 
Vores Nytårs menu er delikat og lækker, og kræver ikke meget tilberedning fra dig. På vores app kan du se tips og tricks til hvordan du planlægger og anretter din flotte nytårsmenu. 

Kig forbi

MadGlad

Lind hovedgade 21

7400 Herning

findSmily

kom i kontakt

+ 45 91 52 90 90

kontakt@madglad.nu

Virksomhed:
Rudis-Catering Aps
Cvr. 39577399

 

Kontakt tider

Man-Fredag: 08:00 - 16:30

Lørdag: 10:30 - 15:00

Søndag: 10:00 - 14:00